Medarbejdere

Cafeen drives af køkkenchef Anders Touborg (cv) sammen med Kok Mette, ydermere er der ansat 3 køkkenassistenter hvor den ene er pædagog og ca. 12 dygtige medarbejdere.

De udviklingshæmmede unge mennesker, hjælper med alt fra madlavningen, servering, opvask og rengøring.

Køkkenchef Anders Touborg

Anders kommer oprindeligt fra Aarhus, er udlært på Hotel Troense i Svendborg og har senest arbejdet på Hotel Marriott på Kalvebod Brygge, som er Danmarks eneste fem-stjernede hotel.

Det var en fantastisk arbejdsplads, men arbejdstiderne stemte dårligt overens med et familieliv med små børn, derfor søgte jeg nye græsgange og blev headhuntet af Ann-Dorte Jentoft, der startede Café Liv, fortæller Anders Touborg.

Han ville også gerne have nogle pædagogiske udfordringer i sit liv, derfor passede jobbet på Cafe Liv godt til ham. Her udfordres han nemlig af de medarbejder, der er på stedet. De er udviklingshæmmede, så pædagogikken skal være i orden.

Anders passion er anvendelse af friske råvarer, gerne fra nærområde. Ydermere er hans kreativitet til fri udfoldelse i gourmet aftener, hvor Anders selv udtaler "Der kan jeg bruge min kreativitet for den sublime kokkekunst"".