Dagens ret

Dagens ret serveres:

Tirsdag, onsdag og torsdag: 11:30 - 14:00 & 17:00 - 19:30

Fredag: 11:30 - 13:30

 

Lille portion pris kr. 55,-

Alm. portion kr. 65,-

Håndværker portion kr. 80,-


 

 

 

 

 

 

 

Uge 11

Tirsdag d. 13.03.2018

Frisk pasta med kødboller, tomatsauce, parmesan og hjemmebagt brød

Onsdag d. 14.03.2018

Græsk farsbrød med bådekartofler, tomatsauce, tzatziki og hjemmebagt brød

Torsdag d. 15.03.2018

Stegt flæsk med kartofler og persillesovs

Fredag d. 16.03.2018

Tarteletter med høns i asparges

  

Uge 12

Tirsdag d. 20.03.2018

Kalkunsnitzel med kartofler, grønt og svampesauce

Onsdag d. 21.03.2018

Millionbøf med kartofler eller frisk pasta

Torsdag d. 22.03.2018

Hjemmelavet burger med bådkartofler

Fredag d. 23.03.2018

Boller i karry med ris

 

Uge 13

LUKKET HELE UGEN. PÅSKEFERIE

 

Uge 14

Tirsdag d. 03.04.2018

Brændende Kærlighed

Onsdag d. 04.04.2018

Gl. dags oksesteg med glaserede løg, kartofler og sovs

Torsdag d. 05.04.2018

Svinemørbrad med kartofler, grønt og svampesauce

Fredag d. 06.04.2018

Salat pizza med kebab

 

Uge 15

Tirsdag d. 10.04.2018

Skinkeschnitzel med grønt, kartofler og paprikasauce

Onsdag d. 11.04.2018

Frikadeller med kartofler og stuvet hvidkål

Torsdag d. 12.04.2018

Stegt flæsk med kartofler og persillesovs

Fredag d. 13.04.2018

Svensk pølseret

 

Uge 16

Tirsdag d. 17.04.2018

Kotelet med gørnt, kartofler og smørsovs

Onsdag d. 18.04.2018

Hjerter i flødesovs og kartofler

Torsdag d. 19.04.2018

Flæskesteg med kartofler, rødkål og sovs

Fredag d. 20.04.2018

Biksemad med spejlæg

 

Uge 17

Tirsdag d. 24.04.2018

Fiskefrikadeller med kartofler, grønt og caperssauce

Onsdag d. 25.04.2018

Moussaka med salat og hjemmebagt brød

Torsdag d. 26.04.2018

Stegt flæsk med kartofler og persillesovs

Fredag d. 27.04.2018

LUKKET, ST. BEDEDAG

 

Uge 18

Tirsdag 

Tirsdag d. 01.05.2018

Karrykål med hjemmebagt brød

Onsdag d. 02.05.2018

Skipperlabskovs med rødbeder og brød

Torsdag d. 03.05.2018

Kyllingefilet med ris, grønt og karrysauce

Fredag d. 04.05.2018

Tærte med salat og hjemmebagt brød