Dagens ret

Dagens ret serveres:

Tirsdag, onsdag og torsdag: 11:30 - 14:00 & 17:00 - 19:30

Fredag: 11:30 - 13:30

 

Lille portion pris kr. 60,-

Alm. portion kr. 70,-

Håndværker portion kr. 85,-


 

 

Uge 43

Tirsdag d. 2019/10/22

Brunkål med flæsk og pølse

Onsdag d. 2019/10/23

Hamburgerryg med kartofler, grønt og aspargessauce

Torsdag d. 2019/10/24

Stegt flæsk med kartofler og persillesovs

Fredag ??d. 2019/10/25

Svensk Pølseret

 

Uge 44

Tirsdag d. 2019/10/29

Gule ærter med flæsk, pølse og rugbrød

Onsdag d. 2019/10/30

Paneret kotelet med kartofler, grønt og paprikasauce

Torsdag d. 2019/10/31

Kalkunschnitzel med brasede kartofler, ærter og smørsauce

Fredag ??d. 2019/01/11 

Omelet med svampe

 

Uge 45

Tirsdag d. 2019/11/05

Svinemørbrad med bagt kartoffelmos, grønt og pebersauce

Onsdag d. 2019/11/06

Millionbøf med kartoffelmos

Torsdag d. 2019/11/07

Stegt flæsk med kartofler og persillesovs

Fredag ???? d. 2019/11/08

Medister med kartofler, og stuvet ærter og gulerødder

  

Uge 46

Tirsdag d. 2019/11/12

Gl. dags kylling med kartofler, agurkesalat og sovs

Onsdag d. 2019/11/13

Benløse fugle med kartoffelmos

Torsdag d. 2019/11/14

Flæskesteg med kartolfer, rødkål og sovs

Fredag ??d. 2019/11/15

Biksemad med spejlæg

 

Uge 47

Tirsdag d. 2019/11/19

Æbleflæsk med rugbrød

Onsdag d. 2019/11/20

Hamburgerryg med brunede kartofler og grønlangkål

Torsdag d. 2019/11/21

Stegt flæsk med kartofler og persillesovs

Fredag ??d. 2019/11/22

Tarteletter med skinke, ærter og gulerødder

 

Uge 48

Tirsdag d. 2019/11/26

Frikadeller med stuvet hvidkål

Onsdag d. 2019/11/27

Skipperlabskovs med rødbeder og rugbrød

Torsdag d. 2019/11/28

Grønkålsuppe. Samt pandekage med syltetøj

Fredag ??d. 2019/11/29

Stegt fiskefilet med kartofler og persillesovs

 

Uge 49

Tirsdag d. 2019/12/03

Kylling i karry med ris og hjemmebagt brød

Onsdag d. 2019/12/04

Hakkebøf med bådkartofler, grønt og pebersauce

Torsdag d. 2019/12/05

Steget flæsk med kartofler og persillesovs (LUKKER KL. 14:00) 

Fredag ??d. 2019/12/06

Tarteletter med høns i asparges (LUKKE KL. 14:00)

 

Uge 50

Tirsdag d. 2019/10/12

Bouef Stroganoff med kartoffelmos

Onsdag d. 2019/11/12

Hamburgerryg med kartofler, grønt og peberrodssauce

Torsdag d. 2019/12/12

Forloren hare med kartofler, agurkesalat og sovs

Fredag ??d. 2019/12/13

Kartoffel- og porresuppe med hjemmebagt brød

 

Uge 51

Tirsdag d. 2019/12/17

Hjemmelavet burger med bådkartofler

Onsdag d. 2019/12/18

Gl. dags oksesteg med gleseret løg, kartofler og sovs

Torsdag d. 2019/12/19

Stegt flæsk med karofler og persillesovs

Fredag ??d. 2019/12/20

Flæskeæggekage med rugbrød

 

Uge 52

LUKKET JULFERIE

 

I 2020 HAR CAFEEN ÅBENT

TIRSDAG - FREDAG 10:00 - 20:00 (KØKKENET LUKKER 19:30)

LØRDAG 10:00 - 13:00 (KØKKENET LUKKER 12:30)
LØRDAG SERVERES KUN MORGENMAD OG BRUNCHTALLERKEN

 

Uge 1

Tirsdag d. 31.12.2019

LUKKET JULFERIE

Onsdag d. 2020/01/01

LUKKET JULFERIE

Torsdag d. 2020/02/01

Stegt flæsk med kartofler og persillesovs

Fredag ??d. 2020/03/01

Clubsandwich med kylling, karrydressing og bådkartofler

Lørdag d. 2020/04/01

Brunch

 

Uge 2

Tirsdag d. 2020/07/01

Italienske kødboller med frisk pasta, tomatsauce og hjemmebagt brød

Onsdag d. 2020/08/01

Kyllingegryde med ris og hjemmebagt brød

Torsdag d. 2020/09/01

Stegt flæsk med kartofler og persillesovs

Fredag ??d. 2020/01/10

Krebinet med kartofler, grønt og smørsauce

Lørdag d. 2020/01/11

Brunch

 

Uge 3

Tirsdag d. 2019/01/14

Brændende kærlighed med rødbeder

Onsdag d. 15 .01.2020

Faseret porrer med kartofler, grønt og sovs

Torsdag d. 2020/01/16

Stegt flæsk med kartofler og persillesovs

Fredag ??d. 2020/01/17

Hjemmelavet burger med bådkartofler

Lørdag d. 2020/01/18

Brunch

 

Uge 4

Tirsdag d. 21.01.2019

Frikadeller med varm kartoffelsalat

Onsdag d. 22.01.2020

Paneret kotelet med kartofler, grønt og smørsauce

Torsdag d. 23.01.2020

Stegt flæsk med kartofler og persillesovs

Fredag ??d. 24.01.2020

Gl. dags oksesteg med glaseret løg, kartofler og sovs

Lørdag d. 25.01.2020

Brunch

 

Uge 5

Tirsdag d. 28.01.2020

Skipperlabskovs med rødbeder og rugbrød

Onsdag d. 29.01.2020

Hakkebøf med bagt kartoffelmos, grønt og pebersauce

Torsdag d. 30.01.2020.

Stegt flæsk med kartofler og persillesovs

Fredag ??d. 31.01.2020

Skinkeschnitzel med brasede kartofler, ærter og skysauce

Lørdag d. 01.02.2020

Brunch

 

Uge 6

Tirsdag d. 04.02.2020

Brunkål med flæsk og pølse

Onsdag d. 05.02.2020

Ovnstegt kylling med bådkartofler og salat

Torsdag d. 06.02.2020

Stegt flæsk med kartofler og persillesovs

Fredag ??d. 07.02.2020

Flæskesteg med kartofler, rødkål og sovs

Lørdag d. 08.02.2020

Brunch